20130211

ΣΤΟ ΕΠΙΚΕΝΤΡΟ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΟΪΟΝ

Συνέδριο με θέμα «Ελληνικό Προϊόν! Δύναμη Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας της Ελληνικής Οικονομίας» πραγματοποιείται στις 13 Μαρτίου.
Το ελληνικό προϊόν, τα κριτήρια προσδιορισμού της ελληνικότητας ενός προϊόντος, η συμβολή της ελληνικής παραγωγής στην ελληνική οικονομία και η εξωστρέφεια της ελληνικής παραγωγής θα βρεθούν στο επίκεντρο του συνεδρίου με θέμα «Ελληνικό Προϊόν! Δύναμη Ανάπτυξης και Εξωστρέφειας της Ελληνικής Οικονομίας», που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαρτίου στο Ξενοδοχείο Divani Caravel.
Το συνέδριο διοργανώνει η Εταιρεία Ανάπτυξης και Προόδου ΕΒΕΑ (ΕΤΑΠ), υπό την αιγίδα του Υπουργείου Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας, Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, με την υποστήριξη του ΕΒΕΑ και με την επιστημονική υποστήριξη του Εργαστηρίου Μάρκετινγκ του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών.
Το συνέδριο περιλαμβάνει τρεις ενότητες: α) Ελληνικό Προϊόν: τι σημαίνει; β) Ελληνικό Προϊόν: προσφορά στην ελληνική οικονομία και αναπτυξιακή προοπτική και γ) Το Ελληνικό Προϊόν στον κόσμο. Σημειώνεται, ότι το συνέδριο υποστηρίζουν ως χορηγοί επικοινωνίας τα περιοδικάadbusiness και Retail Business και διαδικτυακά το advertising.gr.

ΠΗΓΗ: ADVERTISING.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου