20130211

ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ & CYTA ΕΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥΣ

Συνεργασία με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta Ελλάδος ξεκινάει η αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών Κωτσόβολος.
Την έναρξη της νέας, μεγάλης συνεργασίας της με την εταιρεία τηλεπικοινωνιών Cyta, θυγατρική του εθνικού οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου, ανακοίνωσε η Κωτσόβολος.
Πλέον, στα καταστήματα Κωτσόβολος οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν οποιαδήποτε σύνδεση επιθυμούν στα προγράμματα της Cyta και να απολαμβάνουν υψηλής ποιότητας επικοινωνία με σταθερό τηλέφωνο και Internet.
Σφραγίζοντας τη νέα αυτή μεγάλη συνεργασία, η αλυσίδα Κωτσόβολος προσφέρει με κάθε νέα σύνδεση Cyta 2play για Internet και σταθερή τηλεφωνία σε όλα τα οικιακά και επαγγελματικά προϊόντα (ADSL & VDSL), που θα πραγματοποιηθεί στα καταστήματα της μέχρι τις 3 Μαρτίου 2013, δωροεπιταγή αξίας 80 ευρώ, ώστε οι καταναλωτές να επιλέξουν μόνοι τους το δώρο τους από την γκάμα προϊόντων της Κωτσόβολος.
Με αφορμή τη νέα συνεργασία της Κωτσόβολος με τη Cyta, ο κ. Γιάννης Βασιλάκος, Commercial Manager Telecoms, Computing, Gaming & Essential της Dixons South-East Europe, δήλωσε: «Με χαρά υποδεχόμαστε μια αξιόπιστη εταιρεία τηλεπικοινωνιών όπως είναι η Cyta στα καταστήματα μας. Τώρα πλέον οι καταναλωτές με μια επίσκεψη στην αλυσίδα Κωτσόβολος μπορούν να βρουν όλα όσα χρειάζονται για την ψηφιακή διασκέδαση και επικοινωνία τους. Τελευταίας τεχνολογίας ψηφιακά προϊόντα και γρήγορες, υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σταθερής τηλεφωνίας και Internet. Καλούμε όλους τους καταναλωτές να γνωρίσουν τη Cyta στα καταστήματα μας και να εκμεταλλευτούν την ειδική προσφορά που έχουμε ετοιμάσει».


ΠΗΓΗ: ADVERTISING.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου