20130211

Η ΖΥΘΟΠΟΙΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ-ΘΡΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΩΝ

H Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης εισέρχεται στην αγορά των υγιεινών αναψυκτικών, με το λανσάρισμα του Ice Tea Tuvunu.
Μάλιστα για τις ανάγκες του λανσαρίσματος - και ίσως ενδεικτικό των προθέσεων της εταιρείας- είναι το γεγονός ότι ίδρυσε νέο εταιρικό σχήμα, με την επωνυμία «Tuvunu», το οποίο θα χειριστεί τόσο την παραγωγή, όσο και την προώθηση του νέου brand.

Το Ice Tea Tuvunu αναμένεται να κυκλοφορήσει τόσο στην Ελλάδα, όσο και διεθνώς, με πρώτη «στάση» τη Νέα Υόρκη, μέσα από γνωστές αλυσίδες super market. Σύμφωνα με πληροφορίες, για τις ανάγκες παραγωγής του Ice Tea Tuvunu, η εταιρεία έχει προχωρήσει σε συνεργασία με έλληνες παραγωγούς, ενώ καλλιεργεί για το σκοπό αυτό και δικές της εκτάσεις.
Το Ice Tea Tuvunu προέρχεται από τσάι του βουνού και θα κυκλοφορήσει με μέλι και λεμόνι, αποτελώντας παγκόσμια πατέντα που έχει κατοχυρώσει η Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης. Μάλιστα, το νέο προϊόν προκάλεσε το ενδιαφέρον ακόμα και του BBC, το οποίο πριν μερικούς μήνες έκανε σχετικό ρεπορτάζ σε κεντρικό δελτίο ειδήσεων.
Η Ζυθοποιία Μακεδονίας-Θράκης παράγει την ελληνική μπίρα Βεργίνα, οι πωλήσεις της οποίας το 2012 σημείωσαν άνοδο 1,5%, όταν οι συνολικές πωλήσεις του κλάδου της μπίρας σημείωσαν πτώση 10%.


ΠΗΓΗ: MARKETING WEEK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου