20130116

ΤO NATIONAL GEOGRAPHIC ΣΤΗ SELENA ΕΚΔΟΤΙΚΗ


Από την 1η Δεκεμβρίου 2012 η έκδοση του περιοδικού National Geographic και των βιβλίων National Geographic πέρασε στην εταιρεία Selena Εκδοτική, έπειτα από την υπογραφή σχετικών συμβολαίων με τη National Geographic Society.

Το περιοδικό θα κυκλοφορεί στις αρχές κάθε μήνα σε δύο εκδόσεις, στην standard, με απλό τεύχος και στην premium, που θα συνοδεύεται από προσφορά υψηλού επιπέδου. Η Selena Εκδοτική διαθέτει πολύχρονη προϋπηρεσία στο χώρο στων εκδόσεων. Επιβεβαίωση της επιτυχούς παρουσίας της στον χώρο του περιοδικού Tύπου είναι η πολύχρονη συνεργασία της με διεθνείς εκδοτικούς οργανισμούς όπως οι Nickelodeon, Warner, Sanrio, Hasbro, Meredith Corp και πολλές άλλες.
«Παρά τις  δύσκολες συνθήκες τόσο στο γενικότερο επιχειρηματικό περιβάλλον, όσο και ειδικότερα στον χώρο των εκδόσεων, στόχος της Selena είναι η ανάπτυξή της, με σταθερά βήματα. Η συνέχιση της λειτουργίας επιτυχημένων τίτλων και δραστηριοτήτων μέσα από υγιείς διαδικασίες θα αποτελέσει ένα βήμα προς τη νέα εποχή στα Μ.Μ.Ε. που σίγουρα φαίνεται να δημιουργείται» αναφέρει μεταξύ άλλων η σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. Τη Διεύθυνση Έκδοσης έχει ο Νίκος Μάργαρης και την Εμπορική Διεύθυνση ο Βασίλης Πάνου.


ΠΗΓΗ: MARKETING WEEK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου