20121212

KPMG: ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΙΡΛΑΝΔΟ JOHN BRUTON

 
Στις 11 Δεκεμβρίου 2012, στο Ξενοδοχείο Intercontinental, η KPMG Ελλάδας διοργανώνει απογευματινή εκδήλωση με κεντρικό ομιλητή τον πρώην Πρωθυπουργό της Ιρλανδίας, John Bruton.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κύριος Bruton θα πραγματοποιήσει κεντρική ομιλία με τίτλο “Η Ελλάδα, το παράδειγμα της Ιρλανδίας και το μέλλον της ανάπτυξης στην Ευρώπη” στην οποία θα αναφερθεί στους λόγους που οδήγησαν στο σταδιακό "άνοιγμα" της Ιρλανδικής οικονομίας μετατρέποντας την σε εξαγωγική χώρα, "ελκυστική" σε νέες επενδύσεις και ισχυρό ”παίχτη” στην περιοχή.
Παράλληλα, θα αναφερθεί στους παράγοντες που οδήγησαν στην επιδείνωση της Ιρλανδικής οικονομίας μεταξύ του 2000 και 2008, στα μέτρα που πάρθηκαν από την κυβέρνηση, καθώς και στις κινήσεις του επιχειρηματικού κόσμου που συνέβαλαν στην αντιμετώπιση αυτής της κρίσης. Στη συνέχεια, θα χρησιμοποιήσει την εμπειρία της Ιρλανδίας για να παρουσιάσει τις ευκαιρίες και τις προκλήσεις που θα αντιμετωπίσει η Ελλάδα και οι ελληνικές επιχειρήσεις μέσα στα επόμενα 10 χρόνια, δίνοντας έμφαση στα προτερήματα της Ελλάδας σε συγκεκριμένους τομείς, όπως ο τουρισμός, η ναυτιλία και τα αγροτικά προϊόντα. Τέλος, ο κύριος Bruton θα αναφερθεί στην κρίση του ευρώ, με ιδιαίτερη έμφαση στην Ελλάδα και την Ιρλανδία και θα αναλύσει τα βήματα που θεωρεί ότι πρέπει να γίνουν σε ευρωπαϊκό επίπεδο για την επίλυση της κρίσης και την επιστροφή στην ανάπτυξη.
Θα ακολουθήσει on-stage συνέντευξη με τον δημοσιογράφο Τάσο Τέλλογλου και στη συνέχεια πάνελ συζήτησης με θέμα «Επιχειρηματικότητα και Ανάπτυξη» με τη συμμετοχή των κκ. Χρήστο Γκόρτσο, Γενικό Γραμματέα στην Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ), Αντώνη Μακρή, Πρόεδρο του Συνδέσμου Επιχειρήσεων & Λιανικών Πωλήσεων Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ), Κωνσταντίνο Μίχαλο, Πρόεδρο της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων και Πρόεδρο του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Κωνσταντίνο Φρουζή, Πρόεδρο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και Αντιπρόεδρο και Γενικό Διευθυντή της εταιρείας Novartis Hellas.


ΠΗΓΗ: MARKETING WEEK

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου