20121212

28BLACK: ΦΥΤΙΚΗ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΚΑΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑ!

To 28Black, είναι το πρώτο μη αλκοολούχο ποτό που συνδυάζει εξαιρετική γεύση και υψηλή ποιότητα. Το βασικό συστατικό του είναι το Açaí berry, πρώτο στη παγκόσμια λίστα των super foods, που έχει ενεργειακές ιδιότητες. 
Το Açaí berry τροφοδοτεί 7 φορές περισσότερο τον οργανισμό με ενέργεια σε σχέση με αυτή που περιέχει το γάλα. Στα υπόλοιπα συστατικά του 28Βlack συγκαταλέγονται το guarana, το οποίο χάρη στην πλούσια περιεκτικότητα του φυτού σε καφεΐνη, αναπτύσσει ισχυρή αναζωογονητική δράση που σε αντίθεση με τον καφέ διαχέεται πιο αργά στον οργανισμό και διαρκεί περισσότερο και οι βιταμίνες Β3, Β5, Β6, Β12 και C, που προάγουν, μεταξύ άλλων, την εύρυθμη λειτουργία του νευρικού συστήματος, την ενδυνάμωση του ανοσοποιητικού συστήματος καθώς και την ανάπτυξη των ιστών και των κυττάρων του σώματος.

Τέλος θα πρέπει να τονιστεί και η παρουσία της ισομαλτουλόζης που αποτελεί φυσική πηγή ζάχαρης που λειτουργεί ως βασικός υδατάνθρακας, προσφέροντας άμεση και διαρκή ενέργεια. Τα ως άνω συστατικά αναδεικνύουν το 28Βlack σε ένα premium ποτό που χαρίζει τόνωση και ευεξία στον ανθρώπινο οργανισμό με χαρακτηριστική φρουτώδη γεύση απαλλαγμένο από ταυρίνη, χρωστικές ουσίες, τεχνητά αρώματα και συντηρητικά.

Το 28Black αναμένεται να προκαλέσει το ιδιαίτερο ενδιαφέρον του καταναλωτικού κοινού δεδομένου ότι, μπορεί να καταναλωθεί τόσο μόνο του όσο και σε υπέροχους συνδυασμούς με λευκά ποτά όπως το gin, η vodka, το martini, η tequila και ο αφρώδης οίνος.

Το 28Black διατίθεται σε επιλεγμένα νυχτερινά κέντρα, bars/clubs ενώ σε σύντομο χρονικό διάστημα θα αρχίσει να διατίθεται και σε άλλα σημεία της αγοράς όπως σε επιλεγμένα super markets, mini markets και περίπτερα.

Το προϊόν παράγεται από την γερμανική εταιρεία Calidris 28 που έχει έδρα της το Λουξεμβούργο και στην Ελλάδα αντιπροσωπεύεται από τον όμιλο εταιρειών Ν.Κ Μαρκόπουλος.


ΠΗΓΗ:MONOPOLI.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου