20121130

DUREX: ΨΗΦΙΑΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ AIDS

Τον αγώνα ενάντια στον ιό ΗΙV ενισχύει η Durex με την παγκόσμια εκστρατεία της στο Facebook και στο Twitter που έχει τίτλο «1share1condom».
 
 
Ειδικότερα, η Durex, δωρίζει σε οργανισμούς που αγωνίζονται για την καταπολέμηση της μετάδοσης του HIV, ένα προφυλακτικό για κάθε άτομο που θα συμμετέχει στη νέα εκστρατεία της «1share1condom» στα social media με αφορμή την 1η Δεκεμβρίου - Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids.
Η παγκόσμια ψηφιακή πρωτοβουλία της Durex  είναι ήδη σε εξέλιξη από τις 26 Νοεμβρίου έως και την 1η Δεκεμβρίου και θα δωρίζει ένα προφυλακτικό για κάθε άτομο που αναρτά στο Facebook, απλώς τη φωτογραφία ή το βίντεο της Durex για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Aids (τα οποία θα βρουν στη σελίδα της Durex στο Facebook) στον τοίχο του, ή προσθέτοντας στο Twitter το hashtag #1share1condom στο ίδιο χρονικό διάστημα. Όσα προφυλακτικά συγκεντρωθούν στην Ελλάδα θα δοθούν στον οργανισμό PRAKSIS, μία ανεξάρτητη Μη Κυβερνητική Οργάνωση που έχει σαν κύριο στόχο τη δημιουργία, εφαρμογή και υλοποίηση προγραμμάτων ανθρωπιστικής και ιατρικής δράσης.


ΠΗΓΗ:ADVERTISING.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου