20121130

DIGITAL TRENDS: ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ

Αφιερωμένο στη φορητότητα και τoν καταλυτικό ρόλο που μπορεί να παίξει στην ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, είναι το συνέδριο Digital Trends 2012.
 
 
Το συνέδριο, που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου, στο ξενοδοχείο Divani Caravel, θα ανοίξει με χαιρετισμό του Γενικού Γραμματέα Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, Μενέλαου Δασκαλάκη. Σε αυτό θα μετάσχουν με εισηγήσεις τους οι σημαντικότερες διεθνείς και ελληνικές εταιρείες στο χώρο των Τεχνολογιών Πληροφορικής & Επικοινωνιών, διοργανώνει για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ελληνικό Δίκτυο Επαγγελματιών Πληροφορικής (HePIS). Απευθύνεται στις επιχειρήσεις και τους επαγγελματίες που ήδη δραστηριοποιούνται ή σχεδιάζουν να δραστηριοποιηθούν στην Ελλάδα, προσφέροντας ή αναζητώντας υπηρεσίες στο χώρο του Mobile Technology.
Το πρόγραμμα του συνεδρίου, που φέρει τον χαρακτηριστικό τίτλο “Enabling Mobile Technology”, περιλαμβάνει, επίσης, ενότητα με βέλτιστες πρακτικές και παραδείγματα εφαρμογών της φορητότητας για επαγγελματική και προσωπική χρήση, καθώς και ένα «στρογγυλό τραπέζι», στο πλαίσιο του οποίου θα κατατεθούν θέσεις και απόψεις των εμπλεκόμενων φορέων (HePIS, ΣΕΠΕ, ΣΕΚΕΕ, JA/ΣΕΝ, ΣΕΒ και ΕΕΚΤ), προκειμένου να διαμορφωθεί και να παρουσιαστεί στην Πολιτεία, ολοκληρωμένη στρατηγική πρόταση για την καλύτερη δυνατή επιχειρηματική αξιοποίηση της φορητότητας.
Το Digital Trends 2012 τελεί υπό την αιγίδα του ΣΕΠΕ και του ΣΕΚΕΕ και υποστηρίζεται χορηγικά από τις εταιρείες SiEBEN, Cisco, IBM, Microsoft Ελλάς, PEOPLECERT, Google, Sony Mobile, Inedu, InNews και ΙΤΕC.
Χορηγοί επικοινωνίας: Advertising.gr, Appgaraz, COM Business, COM Today, Focus Web TV, ΙCTplus, Infocom, ΙΤdaily, Pathfinder και Redcomm.

ΠΗΓΗ:ADVERTISING.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου