20121130

ΕΣΠΕΡΙΔΑ ΕΞΑΓΩΓΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ

Η Ένωση Επιχειρήσεων Διαφήμισης και Επικοινωνίας Κεντρικής Ελλάδας (ΕΕΔΕΚΕ), το Επιμελητήριο Λάρισας και ο Σύνδεσμος Θεσσαλικών Επιχειρήσεων και Βιομηχανιών (ΣΘΕΒ), υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας, διοργανώνουν εσπερίδα για τον κλάδο των εξαγωγικών επιχειρήσεων με τίτλο Εξαγωγές στην πράξη, την Τρίτη 4 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30 στο ξενοδοχείο Metropol στη Λάρισα.



Η Ένωση μας (ΕΕΔΕΚΕ) αναγνωρίζοντας ότι για πολλές επιχειρήσεις η λύση βρίσκεται στην εξωστρέφεια τους, και συγκεκριμένα στις εξαγωγές προϊόντων ή υπηρεσιών, αποφάσισε τη διεξαγωγή εσπερίδας για τις επιχειρήσεις με εξαγωγικό προσανατολισμό. Στην πρωτοβουλία αυτή ανταποκρίθηκαν άμεσα και συμμετέχουν ως συνδιοργανωτές το Επιμελητήριο Λάρισας και ο ΣΘΕΒ. Η Περιφέρεια Θεσσαλίας την έθεσε υπό την αιγίδα της. Πρόκειται για ενημερωτική εκδήλωση - συζήτηση, όπου θα παρουσιαστούν και θα αναλυθούν προτάσεις και πρακτικές για αποτελεσματικές εξαγωγές.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει εισηγήσεις από ανθρώπους που βιώνουν τις εξαγωγές στην καθημερινότητα τους και οι οποίοι αποδεδειγμένα έχουν παρουσιάσει σημαντικές επιτυχίες στον τομέα αυτό.
Ειδικότερα έχουν προσκληθεί και θα συμμετάσχουν:
•Χρήστος Φαρμάκης
Σύμβουλος ΟΕΥ και Πρόεδρος της Ένωσης Διπλωματικών Υπαλλήλων Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων.
•Δημήτρης Καραβασίλης
Σύμβουλος εξαγωγικού Μάρκετινγκ, εντεταλμένος Σύμβουλος και μέλος της Διοικητικής Επιτροπής του Συνδέσμου Εξαγωγέων Βορείου Ελλάδος.
•Αναστασία Μαρκάκη
Γενική διευθύντρια για την Ελλάδα και την Κύπρο του μεγαλύτερου B2B online καταλόγου της Ευρώπης EURO PAGES.
•Πέτρος Μιχελιδάκης
Εκπρόσωπος για την Ελλάδα και Κύπρο της έκθεσης Messe Düsseldorf.
Προσκαλούμε όλες τις επιχειρήσεις που είτε έχουν εξαγωγική δραστηριότητα, είτε έχουν την πρόθεση να επεκταθούν σε αγορές του εξωτερικού να συμμετάσχουν στην εκδήλωση, όπου θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλλουν ερωτήσεις και να λάβουν απαντήσεις για θέματα που απασχολούν τις επιχειρήσεις τους.
Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορείτε να απευθύνεστε στην Οργανωτική επιτροπή της Ένωσης ή χρησιμοποιήστε την φόρμα εγγραφής!
Γιάννης Αρζομανίδης, Πρόεδρος ΕΕΔΕΚΕ τηλ 2410 621888 κιν 6977 350612
Τάσος Γούσιος, Γραμματέας ΕΕΔΕΚΕ τηλ 2410 235435 κιν 6974 891570
Email info@eedel.gr"> info@eedel.gr


ΠΗΓΗ:EEDEL.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου