20121018

TEDx ATHENS 2012



Το TEDxAthens φέτος, για πρώτη φορά, παύει να είναι μονοήμερο event, εμπλουτίζοντας ακόμη περισσότερο την εμπειρία του κοινού. Κεντρική μέρα του event “The Ones Who Do” είναι το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, στο Θέατρο του Ελληνικού Κόσμου, για μια ολοήμερη εκδήλωση με ομιλίες, performances και workshops. Στο φετινό πρόγραμμα του TEDxAthens, έχει όμως προστεθεί και μία ακόμη μέρα, σε έναν ακόμη χώρο. Τι θα συμβεί εκεί;



Την Παρασκευή 23 Νοεμβρίου, το TEDxAThens υποδέχεται το κοινό σε μία “warm up day” στον πολυχώρο The HUB Events, η οποία είναι αφιερωμένη στην πράξη του εθελοντισμού και στην αξία δημιουργίας εθελοντικών πρωτοβουλιών και κοινοτήτων.
Ο εθελοντισμός και η δυναμική των κοινοτήτων που συγκροτούνται ανιδιοτελώς γύρω από ένα σκοπό, βρίσκεται στο DNA των TEDx events. Το TEDxAThens, αντλώντας το ερέθισμα από τον ίδιο του τον εαυτό, αποφασίζει φέτος να ερευνήσει, να καταγράψει και να αναδείξει και άλλες, ανεξάρτητες εθελοντικές ομάδες που έχουν σκοπό να αφήσουν το δικό τους αποτύπωμα στην πόλη. Με ποιο τρόπο; Περισσότερα θα μοιραστούμε μαζί σας πολύ σύντομα, ενώ το project αυτό θα παρουσιαστεί την Παρασκευή στο The HUB Events. Συγχρόνως, θα πλαισιωθεί και από τρεις ακόμη σχετικές ομιλίες, σε ένα special TEDx session.
Το υπόλοιπο της βραδιάς αφιερώνεται σε ένα live μουσικό performance και στη συνέχεια στο opening party του TEDx Athens 2012 για να γεμίσουμε θετική ενέργεια που θα μας συνοδεύει το επόμενο πρωινό στον Ελληνικό Κόσμο για την παρακολούθηση του main event.

 ***Οι θέσεις για την εκδήλωση και το opening party της Παρασκευής 23 Νοεμβρίου 2012 είναι περιορισμένες. Όσοι εξασφαλίσουν εισιτήρια και για τις δύο μέρες, θα λάβουν πρόσθετη ενημέρωση από την ομάδα του TEDxAThens.***

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου