20121009

NEA ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ FLOCAFE - BUONDI


Τα Flocafé, η μεγαλύτερη ελληνική και πιο αγαπημένη αλυσίδα καφέ στην Ελλάδα, ενισχύοντας ακόμα περισσότερο την εμπειρία απόλαυσης που εδώ και 18 χρόνια προσφέρει στους καταναλωτές, παρουσιάζει το νέο αποκλειστικό χαρμάνι καφέ, Flocafé Exclusive Blend by Buondi. Εσείς, απλά αφεθείτε στη μοναδική ατμόσφαιρα ενός Flocafé και απολαύστε τον καλύτερο καφέ της μέρας σας!



Τα Flocafé εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους με τον Buondi Caffé και μαζί δημιουργούν μια μοναδική γευστική εμπειρία καφέ: ένα ιδιαίτερο χαρμάνι, από τους πιο εκλεκτούς και αρωματικούς κόκκους 100% Arabica, με ισορροπημένη γεύση, άρωμα κόκκινων φρούτων, μαύρου σταφυλιού και νότες μαύρης ακατέργαστης ζάχαρης από επιλεγμένες ποικιλίες ειδικής περιορισμένης παραγωγής που αναπτύσσονται στη Βραζιλία, την Κολομβία και την Κόστα Ρίκα. Η νέα εκλεκτή ποικιλία καφέ έρχεται για να κατακτήσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς λάτρεις του καφέ που αναζητούν την πιο ντελικάτη και πλούσια γεύση.


Παράλληλα, στο πλαίσιο της διαρκούς αναζήτησης των καλύτερων γεύσεων για τους καταναλωτές τους, τα Flocafé ανανεώνουν και εμπλουτίζουν το μενού τους με ξεχωριστά προϊόντα: πρωτότυπα, δροσερά special iced drinks με Oreo, Merenda και Milko, αλλά και λαχταριστές γλυκές γεύσεις όπως pavlova, σούπα σοκολάτας με cookies και αυθεντικό προφιτερόλ με παγωτό! Επιπλέον, 7 νέες γεύσεις sandwich και μίνι μπριός έρχονται να προστεθούν στην αγαπημένη ποικιλία των snacks Flocafé.

Τα Flocafé για ακόμα μια φορά πρωτοπορούν και μας προσφέρουν τον καλύτερο καφέ της μέρας μας, απολαμβάνοντας τις αγαπημένες γεύσεις cappuccino και cappuccino freddo με μόνο 2,5 ευρώ! Mια υπέροχη εμπειρία απόλαυσης, με την καλύτερη ποιότητα γεύσης σε ακόμα χαμηλότερες τιμές.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου