20121004

ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΤΟ ΝΕΟ MANAGER

Η εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη του Δ/νοντα Συμβούλου της Forthnet, Πάνου Παπαδόπουλου για τις τηλεπικοινωνίες, ξεχωρίζει στο νέο τεύχος του περιοδικού Manager.
 
Κυκλοφόρησε από τη Direction Εκδοτικός Οργανισμός, το τεύχος Σεπτεμβρίου (#12) του Manager. Ε. Στην πλούσια θεματολογία του ξεχωρίζει η μεγάλη συνέντευξη του Διευθύνοντα Συμβούλου του ομίλου Forthnet, Πάνου Παπαδόπουλου, ο οποίος αναλύει τα νέα δεδομένα που έχει επιβάλει η οικονομική κρίση στον χώρο των τηλεπικοινωνιών.



Παράλληλα, ο Εκτελεστικός αντιπρόεδρος του Γερμανο-Ελληνικού Επιχειρηματικού Συνδέσμου, Φαίδωνας Κοτσαμπόπουλος μιλάει για το νέο μάνατζμεντ και τις συνεργασίες που απαιτούνται στον τομέα της υγείας, η επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας της ΝΔ στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, Μαριέττα Γιαννάκου αναφέρεται στον καθοριστικό ρόλο που μπορεί να παίξει η ΕΕΔΕ για την επιβίωση της χώρας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου, Φάνης Ζουρόπουλος επιχειρεί να παρουσιάσει την προσφορά των μέσων κοινωνικής δικτύωσης στη σύγχρονη ζωή.

πηγή: advertising.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου