20121001

ANTENNA RADIO GROUP

Στη δημιουργία του ΑΝΤENNA RADIO GROUP προχώρησε ο όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ, αποσκοπώντας στην ανάπτυξη ισχυρό δικτύου ραδιοφωνικών σταθμών σε Ελλάδα και ΝΑ Ευρώπη.

Στο δίκτυο ΑΝΤENNA RADIO GROUP εντάσσονται οι υπάρχουσες ραδιοφωνικές επιχειρήσεις του Ομίλου στην Ελλάδα, τη Σερβία και το Μαυροβούνιο. Επικεφαλής αναλαμβάνει ο Eric Hansen, o οποίος διαθέτει πολυετή εμπειρία και εξειδίκευση στη συγκεκριμένη βιομηχανία. Πριν ενταχθεί στο δυναμικό του Oμίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, υπήρξε, μεταξύ άλλων, συνιδρυτής της Bellevue Advisors, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν ήταν Senior Vice President στον Τομέα Ραδιοφώνoυ της ProsiebenSat.1 Media AG και Αντιπρόεδρος της SBS Broadcasting  για το Ραδιόφωνο στην Ευρώπη.


Ο Αντιπρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, Θοδωρής Κυριακού, με  αφορμή τη δημιουργία του ΑΝΤENNA RADIO GROUP, δήλωσε μεταξύ άλλων: «Αξιολογώντας διαρκώς τις τάσεις που διαμορφώνονται στον ευρύτερο τομέα των ΜΜΕ σε παγκόσμιο επίπεδο, προχωρήσαμε στη στρατηγική απόφαση να ενισχύσουμε σημαντικά τις επενδύσεις μας στο Ραδιόφωνο, που αποτελεί από την αρχή της λειτουργίας του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ, επιχειρηματική προτεραιότητα. Στο πλαίσιο αυτό ο Όμιλος προχωρά στη δημιουργία ενός εκτεταμένου δικτύου σταθμών στην Ελλάδα και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη, του ΑΝΤENNA RADIO GROUP το οποίο θα συμπεριλάβει και τα ραδιόφωνά μας σε Ελλάδα, Σερβία και Μαυροβούνιο. Την Διοίκησή του αναλαμβάνει ο κος Eric Hansen, ένα από τα στελέχη με τη μεγαλύτερη εξειδίκευση στο συγκεκριμένο τομέα στην Ευρώπη, οποίος θα συμβάλει καθοριστικά με την εμπειρία του στην επιτυχημένη και άμεση υλοποίηση των στρατηγικών μας στόχων».

πηγή: advertising.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου