20110401

...by nature με αγάπη!

by nature - franchise

H by NATURE ιδρύθηκε το 2008, με αντικείμενο την εισαγωγή και εμπορία φυσικών καλλυντικών, ξύλινων παιχνιδιών και χειροποίητων προϊόντων. Η φιλοσοφία της εταιρείας αφορά στην συνεισφορά της στην βελτίωση του περιβάλλοντος και στην ευαισθητοποίηση του κοινού, προωθώντας την οικολογική ιδέα και συνείδηση.

Συνδυάζοντας τις ικανότητες της φύσης, την παράδοση και τις σύγχρονες μεθόδους, προσφέρει μοναδικά και πρωτότυπα προϊόντα, κατ’ αποκλειστικότητα στη χώρα μας, απευθείας από την Τσεχία, μια χώρα με τεράστια παράδοση στα καλλυντικά και στις χειροποίητες ξύλινες κατασκευές.

Η by NATURE ξεκίνησε τις δραστηριότητές της έχοντας ως στρατηγική το franchising και αφού δημιούργησε ένα πλήρες επιχειρηματικό σύστημα, με στόχο να αναπτυχθεί σε όλη την Ελλάδα, προσφέροντας στους δικαιοδόχους υψηλά περιθώρια κέρδους, μια πλήρη γκάμα προϊόντων σε όλες τις κατηγορίες και σε ασυναγώνιστες τιμές λιανικής. Η συνολική επένδυση, συμπεριλαμβανομένων των entry fees, της αρχικής διαμόρφωσης του καταστήματος, του εξοπλισμού του και του αρχικού εμπορεύματος διαμορφώνεται στις 26.800 Ευρώ, μια χαμηλή επένδυση που διασφαλίζει πολύ σύντομη απόσβεση και εξαιρετικές αποδόσεις.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ
Τα προϊόντα της by NATURE, αφορούν σε τρεις κατηγορίες, φυσικά καλλυντικά από πολύτιμες φυσικές πηγές και αποστάγματα καθώς και ξύλινα παιχνίδια και χρηστικά αντικείμενα, όλα χειροποίητα και οικολογικά.
Τα φυσικά καλλυντικά έρχονται να καλύψουν καθημερινές και μη ανάγκες, κυρίως των γυναικών για ομορφιά, χαλάρωση και ανανέωση. Σε μια αναπτυσσόμενη αγορά, όπου κυριαρχούν τα χημικά προϊόντα, η επίδραση και οι δυνατότητες της φύσης έρχονται να καλύψουν το κενό.
Από την άλλη, τα παιδιά έρχονται καθημερινά σε επαφή με πλαστικά παιχνίδια, ορισμένες φορές αμφιβόλου ποιότητας.
Η επιστροφή στις ρίζες με τα παραδοσιακά χειροποίητα οικολογικά παιχνίδια αποτελεί μια εξαιρετική εναλλακτική λύση, χωρίς να επιβαρύνει το περιβάλλον.
Όλες οι κατηγορίες των προϊόντων απευθύνονται σε απαιτητικό κοινό και έρχονται να καλύψουν κενά της αγοράς, καθώς η ζήτηση για λιγότερα χημικά επιβαρυμένα προϊόντα βαίνει σταθερά αυξανόμενη και η στροφή των καταναλωτών προς προϊόντα οικολογικά και μοναδικά είναι πλέον γεγονός. Ειδικά στις κατηγορίες των καλλυντικών και των παιχνιδιών, δύο ευαίσθητες κατηγορίες όσον αφορά στην ασφάλεια και στην ποιότητα, οι δυνατότητες ανάπτυξης είναι μεγάλες.
Τα προϊόντα της by NATURE έρχονται να καλύψουν αυτά τα κενά με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, συνδυάζοντας παράδοση, σύγχρονες γνώσεις, ποιότητα και μοναδικότητα. Για απαιτητικούς πελάτες, για πελάτες με περιβαλλοντική συνείδηση που θέλουν να ξεχωρίζουν, για ανθρώπους που θέλουν το κάτι παραπάνω!

BY NATURE
ΑΘΗΝΑ - ΛΑΡΙΣΑ - ΒΟΛΟΣ - ΒΕΡΟΙΑ - ΑΙΓΙΟ - (ΣΥΝΤΟΜΑ ΝΕΟ ΣΤΗ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗ)

www.bynature.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου