20110401

Μεταφράσεις & Διερμηνείες σε όλες τις γλώσσες!

Το Κέντρο Μετάφρασης & Διερμηνείας κλείνει 3 έτη λειτουργίας και σας εγγυάται υψηλής ποιότητας μεταφράσεις στις καλύτερες τιμές της αγοράς!

Η συνεχής ενημέρωσή μας για τις εξελίξεις στο μεταφραστικό χώρο και τα διεθνή δρώμενα μας επιτρέπει να είμαστε καθημερινά η επικοινωνιακή λύση για εσάς, όποιο και αν είναι το είδος της επικοινωνίας σας με τους αλλόγλωσσους λαούς.

Διαθέτοντας ένα σημαντικό αριθμό συνεργατών, επαγγελματιών μεταφραστών και διερμηνέων, και λεξικών ορολογίας για την εύρεση, τη χρήση και την επαλήθευση της εξειδικευμένης ορολογίας μπορούμε να καλύψουμε τις ανάγκες σας για μετάφραση και διερμηνεία σε όλες τις γλώσσες και τα θεματικά πεδία.

Η Υπεύθυνη του Κέντρου Μετάφρασης & Διερμηνείας είναι η ίδια επαγγελματίας μεταφράστρια και μέλος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματιών Μεταφραστών Πτυχιούχων Ιονίου Πανεπιστημίου. Αποτελεί την πρώτη επίσημη μεταφράστρια στη Λάρισα η οποία έχει τη δυνατότητα να επικυρώνει η ίδια τις μεταφράσεις ενώ εγγυάται την αναγνώριση τους ως επίσημα έγγραφα, από δημόσιες υπηρεσίες και ιδιωτικούς φορείς σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Για οποιαδήποτε μετάφρασή σας, επικοινωνήστε καθημερινά με το 2410 257936 ή επισκεφτείτε μας, Παπαναστασίου 70 4ος όροφος, στη Λάρισα και εμείς θα σας απαντήσουμε άμεσα παρέχοντας δωρεάν κοστολόγηση και υποβολή γραπτής οικονομικής προσφοράς για το συνολικό κόστος της.

Με την εταιρεία μας συνεργάζονται έως σήμερα ιδιώτες, δικηγορικά, τεχνικά και λογιστικά γραφεία, επιχειρήσεις και βιομηχανίες, δημόσιοι φορείς και αρχές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Πανεπιστημιακές Σχολές του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του Τ.Ε.Ι. Λάρισας, αθλητικά σωματεία και ενώσεις και άλλα μεταφραστικά γραφεία από ολόκληρη την Ελλάδα.

Τιμούμε λοιπόν τη συνεργασία μαζί τους και τους ευχαριστούμε θερμά για τις συστάσεις τους που διευρύνουν καθημερινά τον κύκλο συνεργασιών μας!

* Ελάχιστο κόστος χρέωσης μικρών κειμένων (έκτασης μικρότερης των 350 λέξεων) € 20,00.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου