20140625

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΠΛΗ ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ OTE TV


Διπλή διάκριση πέτυχε ο ΟΤΕ TV στα φετινά PromaxBDA Global Excellence Awards, που αναδεικνύουν τις καλύτερες και πιο δημιουργικές προτάσεις στον χώρο της τηλεόρασης και της ψυχαγωγίας παγκοσμίως.
Ο OTE TV βραβεύτηκε και στις δύο κατηγορίες στις οποίες συμμετείχε, για την on air ταυτότητα και τα λογότυπα των αθλητικών καναλιών OTE Sport και ήταν η μοναδική ελληνική συμμετοχή που διακρίθηκε στη φετινή διοργάνωση. Πιο συγκεκριμένα, ο ΟΤΕ TV κέρδισε Bronze στην κατηγορία «Art Direction & Design: Sports Program Campaign» και Bronze στην κατηγορία «Art Direction & Design: Sports Program General Image Campaign». Το συνολικό έργο περιλαμβάνει σχεδιασμό on air λογοτύπων, δημιουργικό concept και τελική παραγωγή των σημάτων, καθώς και όλου του πακέτου γραφικών που «έντυσαν» τα αθλητικά κανάλια ΟΤΕ Sport.
«Σχεδιάσαμε και λανσάραμε το νέο “αέρα” του OTE TV, των αθλητικών και των κινηματογραφικών μας καναλιών τον Μάιο του 2013, αναβαθμίζοντας, μαζί με τη σημαντική ενίσχυση του περιεχομένου, τη συνολική τηλεοπτική εμπειρία. Η διπλή μας βράβευση σε ένα τόσο διακεκριμένο θεσμό παγκοσμίως αποτελεί σπουδαία διάκριση για τον ΟΤΕ TV και μας κάνει υπερήφανους», δήλωσε σχετικά η υποδιευθύντρια Επικοινωνίας Marketing & Advertising Sales του ΟΤΕ ΤV, Μαργιάννα Ψωμιάδου. Σημειώνεται ότι στους φετεινούς νικητές συμπεριλαμβάνονται κανάλια όπως FOX, National Geographic, CNN, κ.α., ενώ ειδικά στις κατηγορίες που διακρίθηκε ο ΟΤΕ TV, βραβεύτηκαν παγκόσμια δίκτυα αθλητικών καναλιών, όπως ESPN και SKY Sports Deutchland.





Πηγή: MARKETINGWEEK.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου