20140630

Η ΝΕΑ ΛΙΣΤΑ 40 UNDER 40 ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ FORTUNEGREECE


40 επιχειρηματίες κάτω των 40 ετών με νέες ιδέες και πολύ ταλέντο περιλαμβάνει η φετινή ανανεωμένη λίστα. Οι περισσότεροι κυνήγησαν ευκαιρίες σε μια περίοδο βαθιάς κρίσης, κάποιοι εγκατέλειψαν ασφαλείς επαγγελματικές θέσεις, ενώ άλλοι διάλεξαν τον δρόμο της επιχειρηματικότητας με κοινά χαρακτηριστικά την καινοτομία και την εξωστρέφεια. Η online επιχειρηματικότητα έχει και φέτος την τιμητική της, ωστόσο δεν λείπουν εκπρόσωποι και από άλλους χώρους.
Αρκετοί «ελληνοποίησαν» διεθνή επιχειρηματικά μοντέλα, ενώ άλλοι πόνταραν στην «ελληνικότητα», δημιουργώντας προϊόντα και υπηρεσίες που στοχεύουν στις διεθνείς αγορές. Ακόμη και όσοι εδρεύουν στο εξωτερικό διατηρούν βασικά λειτουργικά τμήματά τους στην Ελλάδα, αποδεικνύοντας ότι υπάρχει χώρος για δημιουργία στην εγχώρια οικονομία.
Δείτε όλα τα νέα πρόσωπα
*Χορηγός της Λίστας: Τράπεζα Πειραιώς
** Η λίστα δημοσιεύεται στο περιοδικό Fortune που κυκλοφόρησε το Σάββατο 21 Ιουνίου με την εφημερίδα «Παραπολιτικά» και επιστρέφει στα περίπτερα Τετάρτη 02 Ιουλίου. H αριθμητική κατάταξη της λίστα έγινε με τυχαία σειρά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου