20130604

NEA AMSTEL PREMIUM PILSENER


Η Amstel Premium Pilsener είναι το νέο προϊόν της οικογένειας της AMSTEL, μια μοναδική μπίρα, φτιαγμένη με τον ίδιο αυθεντικό τρόπο που πρωτοφτιάχτηκε το 1870 από τους αρχιζυθοποιούς της AMSTEL.


Έκανε την είσοδό της στην αγορά σε 3 συσκευασίες (επιστρεφόμενη φιάλη 500ml, επιστρεφόμενη φιάλη 330ml και βαρέλι 20 λίτρων) και έρχεται να καλύψει κάθε απαιτητικό ουρανίσκο, αφού το βαθύ χρυσαφένιο χρώμα της, η πλούσια και ισορροπημένη, με διακριτικούς τόνους λυκίσκου στη γεύση της, αλλά και ο πλούσιος & φινετσάτος αφρός της, επιβεβαιώνουν ότι πρόκειται για τη Pilsener που άξιζε την αναμονή.

Η AMSTEL Premium Pilsener πραγματοποίησε πρόσφατα και την πρώτη της τηλεοπτική εμφάνιση! Το τηλεοπτικό αυτό μας ταξιδεύει στο χρόνο, πίσω στο πρώτο ζυθοποιείο της AMSTEL, στο βιβλίο με την αυθεντική συνταγή του αρχιζυθοποιού… εκεί που γεννήθηκε η AMSTEL Premium Pilsener το 1870, για να μας αποκαλύψει την υψηλή ποιότητα της AMSTEL Premium Pilsener, καθώς επίσης και τα πλούσια χρυσά χρώματά της και τη μοναδική της συσκευασία. Επιπρόσθετα, επικοινωνείται και το κεντρικό μήνυμα: πως η AMSTEL Premium Pilsener είναι η Pilsener που άξιζε την αναμονή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου