20130513

WIND: ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΗΚΕ ΤΟ "RUN GREECE"


Παρουσιάστηκε το νέο Πρόγραμμα Αγώνων Δρόμου RUN GREECE που διοργανώνει ο ΣΕΓΑΣ σε πέντε πόλεις της Ελλάδας σε συνεργασία με την τοπική και περιφερειακή αυτοδιοίκηση και τη χορηγική υποστήριξη της WIND Ελλάς.



Το νέο πρόγραμμα αγώνων τίθεται σε άμεση ισχύ και απευθύνεται σε όλους τους κατοίκους και επισκέπτες του Ηρακλείου, των Ιωαννίνων, της Καστοριάς, της Λάρισας και της Πάτρας.

Η WIND από το 2013, και ύστερα από δύο χρόνια επιτυχημένης χορηγικής συνεργασίας με τον σύνδεσμο, θα βρίσκεται στο πλευρό του ως Μέγας Χορηγός ΣΕΓΑΣ και ως Μέγας Χορηγός Αγώνων Δρόμου 5 και 10χλμ των αγώνων πόλης RUN GREECE. Με κύριο μήνυμα «Ένας Αγώνας Για Όλους» η WIND φιλοδοξεί να φέρει ανθρώπους κάθε ηλικίας κοντά στον αθλητισμό.

Σε κάθε μία από τις πέντε πόλεις του προγράμματος RUN GREECE η WIND ετοιμάζει μια σειρά από δράσεις που θα καλούν την τοπική κοινωνία να αγκαλιάσει το δρομικό κίνημα και να αποκτήσει τη μοναδική εμπειρία από τη συμμετοχή σε αγώνα δρόμου. Παράλληλα, η εταιρία συνεχίζει να ενισχύει τη διάσταση της κοινωνικής αλληλεγγύης, την οποία έχει εισαγάγει στον Κλασικό Μαραθώνιο Αθηνών και στον Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη. Σε αυτό το πλαίσιο, η WIND θα υποστηρίξει φορείς κοινωνικής αλληλεγγύης των πέντε πόλεων που αφορά το νέο πρόγραμμα. Εκ μέρους των δρομέων που θα συμμετέχουν, η WIND θα προσφέρει χρήματα για τη στήριξη του έργου των υποστηριζόμενων φορέων.

«Τα τελευταία χρόνια η WIND έχει συνδεθεί άρρηκτα με το δρομικό κίνημα και τον μαζικό αθλητισμό δίνοντας το παρών στις μεγάλες διοργανώσεις της χώρας. Πιστεύουμε ότι, μέσα από την πρωτοβουλία αυτή του ΣΕΓΑΣ και το πρόγραμμα RUN Greece, θα συμβάλλουμε στην ενίσχυση του αθλητισμού στην περιφέρεια δίνοντας παράλληλα ώθηση στις τοπικές κοινωνίες. Συγχρόνως, ως WIND θα σηματοδοτήσουμε τους αγώνες ανά την Ελλάδα με ένα δυνατό μήνυμα κοινωνικής αλληλεγγύης, κάνοντας την συμμετοχή ταυτόσημη με την προσφορά» τόνισε κατά την ανακοίνωση της νέας χορηγικής συνεργασίας ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της WIND Ελλάς, Γιώργος Τσαπρούνης.

Το πρόγραμμα των αγώνων πόλης παρουσίασαν ο Πρόεδρος και ο Γενικός Γραμματέας του ΣΕΓΑΣ, Κώστας Παναγόπουλος και Βασίλης Σεβαστής αντίστοιχα, και ο Διευθυντής του ΣΕΓΑΣ Περικλής Μπάκας. Χαιρετισμό απηύθυναν και εκπρόσωποι της τοπικής αυτοδιοίκησης των 5 πόλεων που θα πραγματοποιηθεί το RUN GREECE.
Η WIND, ως Επίσημος Πάροχος Τηλεπικοινωνιακών Υπηρεσιών του ΣΕΓΑΣ και των Αγώνων του, στο πλαίσιο του RUN GREECE θα καλύπτει πλήρως τις ανάγκες επικοινωνίας της διοργάνωσης για τη διεξαγωγή των Αγώνων Δρόμου στις 5 πόλεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου