20130204

Η EΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΝΕΟΥ OPEL ADAM

Μόλις μία εβδομάδα μετά το λανσάρισμα του Opel ADAM στην αγορά, οι παραγγελίες σε όλη την Ευρώπη έχουν κιόλας ξεπεράσει τις 20.000!
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή, ο Αναπληρωτής Πρόεδρος του Δ.Σ. της Opel, Dr. Thomas Sedran σχολίασε: «Είναι ένα εξαιρετικό ξεκίνημα για το νέο, μικρό, μοδάτο αυτοκίνητό μας – κυρίως αν λάβουμε υπόψη ότι δεν έχει λανσαριστεί ακόμα σε πολλές Ευρωπαϊκές αγορές. Το ADAM εμπνέει πάθος και είναι ένας δημοφιλής νέος πρεσβευτής της μάρκας μας».
Η επιτυχία του ADAM ξεκίνησε με την παγκόσμια πρεμιέρα του, στο Σαλόνι Αυτοκινήτου του Παρισιού τον Οκτώβριο του 2012. Ακόμα και σ’ αυτό το αρχικό στάδιο, οι αναγνώστες του Auto Zeitung ανέδειξαν το ADAM Νο 1 Αυτοκίνητο Πόλης για το Auto Trophy. Στην ψηφοφορία του περιοδικού Auto Motor und Sport για τα Καλύτερα Αυτοκίνητα του 2013, το μικρό Opel ξεπέρασε όλους τους άμεσους ανταγωνιστές του στην κατηγορία lifestyle.
Η προϊοντική επίθεση της Opel συνεχίζεται. Επόμενος νέος παίκτης, το Cascada cabrio, που είναι ήδη προ των πυλών και αναμένεται μέσα στο πρώτο εξάμηνο. Από το 2012 μέχρι το 2016, η Opel θα λανσάρει συνολικά 23 νέα οχήματα και 13 νέους κινητήρες.

ΠΗΓΗ: ADVERTISING.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου