20121114

H COCA COLA ΞΕΚΙΝΑ ΕΝΑ ΝΕΟ ΨΗΦΙΑΚΟ ΤΑΞΙΔΙ

Το εταιρικό website με την πλούσια σε περιεχόμενο ψηφιακή πλατφόρμα Coca-Cola Journey αντικαθιστά η The Coca-Cola Company.
Το Coca-Cola Journey αποτελεί ένα σημαντικό βήμα στον τρόπο με τον οποίο η Coca-Cola θα χρησιμοποιεί την ψηφιακή επικοινωνία, τόσο για να ενισχύσει την επιχειρηματική της δραστηριότητα, όσο και να μοιραστεί την ιστορία του Συστήματος της Coca-Cola με όλο τον κόσμο.

Το Coca-Cola Journey είναι ψηφιακό περιοδικό, που επικεντρώνεται σε σημαντικά θέματα παγκόσμιου ενδιαφέροντος, κοινωνικούς σκοπούς και εταιρικά νέα. Με τη δημοσίευση πρωτότυπου περιεχομένου και τη φιλοξενία επιλεγμένης αρθρογραφίας και απόψεις τρίτων, το Coca-Cola Journey έχει σχεδιαστεί με σκοπό να προκαλέσει δημιουργικό διάλογο και να διηγείται την ιστορία της Coca-Cola με ξεχωριστό τρόπο.

Οι αναγνώστες έχουν τη δυνατότητα να πλοηγηθούν σε διαφορετικές κατηγορίες περιεχομένου, οι οποίες θα ανανεώνονται συχνά, είτε ανά είδος (Stories, Opinions, Brands, Videos και Blogs)  είτε ανά θέμα (Brands, Business, Community, Entertainment, Environment, Health, History, Innovation και Sports).

Εκτός από τα εμπεριστατωμένα άρθρα που «ζωντανεύουν» μέσα από υψηλής ανάλυσης φωτογραφίες και οπτικοακουστικό υλικό, το Coca-Cola Journey περιλαμβάνει επίσης infographics που τραβούν την προσοχή, καθώς και έναν «Πίνακα Διαδραστικής Συζήτησης» (“Debate Board”), στον οποίο οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να καταγράφουν την άποψή τους για μια ποικιλία θεμάτων που σχετίζονται με την Coca-Cola.

Στο πρώτο «τεύχος» του Coca-Cola Journey μπορεί κανείς να διαβάσει: ένα άρθρο για τη δέσμευση της Coca-Cola να υποστηρίξει σχολεία στην Ινδία, την ομιλία «Πέντε κλειδιά για την Καινοτομία» (Five Keys to Innovation) του Muhtar Kent, Προέδρου και Διευθύνοντος Συμβούλου της Coca-Cola, μία συνέντευξη με την Danica Patrick, οδηγό του NASCAR και πάνω από 70 άλλα πρωτότυπα κείμενα.

«Σήμερα, η Coca-Cola αναβαθμίζει την ψηφιακή της επικοινωνία» δήλωσε αρχικά ο Clyde Tuggle, Senior Vice President and Chief Public Affairs and Communications Officer της The Coca-Cola Company και συνέχισε: «Το Coca-Cola Journey είναι η πιο φιλόδοξη ψηφιακή πρωτοβουλία που έχει αναλάβει ποτέ η Coca-Cola και, ουσιαστικά, ενισχύουμε τη δέσμευσή μας να δημοσιεύουμε ποιοτικό και συναρπαστικό περιεχόμενο. Ελπίζουμε ότι το Coca-Cola Journey θα αποτελέσει ένα χώρο όπου όλοι θα μπορούν να μοιράζονται την περιέργειά τους για τον κόσμο, να συμμετέχουν σε ενδιαφέρουσες συζητήσεις και να ανακαλύπτουν τον πυρήνα της Coca-Cola: τα ποιοτικά μας προϊόντα, την επιχειρηματική μας δράση, τους ανθρώπους μας, και τη συνεχή μας δέσμευση για το κοινό καλό».

Πηγή: advertising.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου