20121128

ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ

 
Η Κωτσόβολος προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων τελευταίας τεχνολογίας σε χαμηλές τιμές, ώστε «Φέτος όλοι να κάνουν γιορτές», όπως επικοινωνεί η νέα της καμπάνια.
 
 
Στο πνεύμα των Χριστουγέννων βάζει τους καταναλωτές η κορυφαία αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, κατανοώντας τις ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας και προσφέροντας μοναδικές τιμές. Πιστή στη δέσμευσή της να στέκεται δίπλα στον Έλληνα καταναλωτή και να τον στηρίζει σε κάθε του ανάγκη, προσφέρει τις καλύτερες χαμηλές τιμές, ώστε ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ! Το πλέον γνωστό σε όλους κεντρικό πρόσωπο της χριστουγεννιάτικης καμπάνιας, ο Τσιγκούνης των Χριστουγέννων, εκπροσωπώντας τον κάθε έλληνα καταναλωτή, βρίσκει φέτος τις καλύτερες λύσεις μέσα από τις προσφορές της Κωτσόβολος και έχει το δικαίωμα να χαρεί τα Χριστούγεννα.

Μερικές από τις μοναδικές αυτές προσφορές που θα «κλέψουν την παράσταση» στα καταστήματα ΚΩΤΣΟΒΟΛΟΣ τα φετινά Χριστούγεννα είναι οι ακόλουθες:

• Επιλεγμένες λευκές συσκευές με κέρδος έως 50%!
• Διπύρηνο Tablet 10'' με λειτουργικό Android μόνο με 199€!
• Smartphone με λειτουργικό Android  μόνο από 99€!
• Η/Υ με Windows 7 & αναβάθμισέ τον σε Windows 8 Pro μόνο με 14,99€!
• Όλες οι αυτόματες πολυμηχανές ροφημάτων BOSCH TASSIMO, δίνουν δώρο ροφήματα αξίας έως και 50€!
• Νέα σκούπα SIEMENS και υποδέξου τη μεγαλύτερη ισχύ 2600W! Τώρα δώρο με 2 πακέτα σακούλες των 6LT!
• Τηλεόραση LG LM649 3D LED και δώρο set home cinema!
• Με την αγορά τηλεόρασης SAMSUNG ES6100 3D LED 40', δώρο μία φωτογραφική μηχανή!

Και οι εκπλήξεις συνεχίζονται με το SUPPORT 360⁰:

• Άμεσες και απεριόριστες αντικαταστάσεις σε περίπτωση βλάβης με την υπηρεσία Total Support για μικροσυσκευές αξίας έως 180€, φωτογραφικές αξίας έως 120€ και βιντεοκάμερες αξίας έως 300€
• Επιπλέον, οι ειδικοί του Support 360° αναλαμβάνουν επισκευές εκτός εγγύησης για όλες τις συσκευές από όπου κι αν έχουν αποκτηθεί με πολύ χαμηλές τιμές από 19,90€.

Με αφορμή τη νέα Χριστουγεννιάτικη καμπάνια, ο Εμπορικός Διευθυντής της Dixons South-East Europe, Κώστας Στράτης, δήλωσε: «Βρισκόμαστε σε μία πολύ δύσκολη οικονομικά περίοδο και γι’ αυτό το λόγο θεωρήσαμε ότι τα Χριστούγεννα είναι μία καλή ευκαιρία ώστε οι περισσότεροι άνθρωποι να μπορούν  να νιώσουν το αίσθημα της ελπίδας, της αισιοδοξίας και της χαράς. Η Κωτσόβολος, η Νο1 αλυσίδα ηλεκτρικών και ηλεκτρονικών συσκευών στην Ελλάδα, στέκεται και στη γιορτινή περίοδο δυναμικά και αποτελεσματικά δίπλα στους καταναλωτές, ενημερώνοντάς τους ότι ΦΕΤΟΣ ΟΛΟΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΟΡΤΕΣ με τις απίστευτα χαμηλές τιμές και τις άψογες υπηρεσίες. Εύχομαι σε όλους, Καλές Γιορτές και καλές αγορές»!


ΠΗΓΗ:ADVERTISING.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου