20121023

VW: ADVERTISER OF THE YEAR



Τη βαρύτιμη διάκριση του Advertiser of The Year στα βραβεία Eurobest, καταλαμβάνει φέτος η Volkswagen, η μάρκα η οποία έχει κερδίσει τα περισσότερα βραβεία στην 25ετή ιστορία του θεσμού.


Από το 1988 που ιδρύθηκαν τα Eurobest, η VW έχει διακριθεί πάνω από 150 φορές, με τις διαφημίσεις της να κερδίζουν τις εντυπώσεις σε όλες τις κατηγορίες και με τις δημιουργικές υπογραφές πλήθους εταιρειών από όλη την Ευρώπη. Η μάρκα κατέχει επίσης το ρεκόρ των 11 Eurobest Grand Prix. «Η VW έχει σχετισθεί με μερικά από τα διασημότερα διαφημιστικά σλόγκαν στον κόσμο, όπως τα “Think Small”, “Drivers Wanted”, “Built to Protect” και μερικά από τα πιο δυνατά διαφημιστικά δημιουργήματα.

Η VW έχει στην καρδιά της, στα προϊόντα της και στις ενέργειές της τη δημιουργικότητα και την καινοτομία και είναι άξιος αποδέκτης του τίτλου Advertiser of the Year», δήλωσε ο Philip Thomas, CEO των Φεστιβάλ Eurobest και Lions. Το βραβείο θα απονεμηθεί κατά τη διάρκεια των Eurobest στις 30 Νοεμβρίου στη Λισαβόνα και θα το παραλάβει ο Giovanni Perosino, Head of Marketing Communications της Volkswagen. Ο ίδιος ανέφερε σχετικά: «Είναι τιμή να λαμβάνουμε αυτή τη διάκριση. Είμαστε υπερήφανοι που η φωνή της Volkswagen έχει το δικό της μοναδικό στυλ, είναι σχετική και συνεπής και μπορεί να εμπνεύσει το κοινό ανά τον κόσμο».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου