20121004

THE MEDIA ROI FORUM - ATHENS

Λίγες ώρες έμειναν πριν την διεξαγωγή του The Media RoI Forum, του πρώτου συνεδρίου για το χώρο των media agencies που θα διεξαχθεί στην Ελλάδα, συνέδριο που έχει το χαρακτήρα Συνόδου Κορυφής για τον κλάδο.

Θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5 Οκτωβρίου, στο ξενοδοχείο Μεγάλη Βρετανία και αναμένεται να συγκεντρώσει δεκάδες ανώτατα και ανώτερα στελέχη της αγοράς.





Στο The Media RoI Forum θα μιλήσουν ως keynote speakers διακεκριμένα στελέχη από ηγέτιδες εταιρείες του εξωτερικού, όπως η Sarah Mansfield, Media Director Marketing Services της Unilever στις αγορές της Μεγάλης Βρετανίας και την Ιρλανδίας, η Kathryn Pritchard, HR Director, EMEA του Aegis Group, η Nikki Mendonça, President EMEA, OMD Worldwide, ο Vittorio Bonori, CEO της ZenithOptimedia Italy, South Med & MENA, καθώς και ο Giovanni Romero, Partner Business Planning-Consulting στην Mindshare Worldwide.

Την ίδια στιγμή, στο The Media RoI Forum θα συμμετάσχουν ανώτατα στελέχη του κλάδου των media specialist agencies και της διαφήμισης μέσα από τρία πολύ ενδιαφέροντα panels. Στο panel της πρώτης ενότητας με θέμα «What the Client wants» θα συμμετάσχουν η Αγγελική Βούλγαρη, General Manager/WPP Group-MEC, ο Μιχάλης Γκάλγκος, General Manager/Initiative Media, ο Τάσος Μιχαλάκης, CEO/Omnicom Group-OMD και ο Φραγκίσκος Μονογυιός, Εμπορικός Διευθυντής της 24 Media. Στο panel της δεύτερης ενότητας, με τίτλο «RoI Redefined», θα συμμετάσχουν η Λίτσα Μέγγουλη, Managing Director/Universal Media, o Στέλιος Σπυρίδης, CEO/Omnicom Group/BGM-OMD και η Άννα Χατζησάββα, Chairman & CEO/Aegis Media Hellas.

Τέλος, στο panel της 3ης ενότητας με τίτλο «Restructuring the Value Chain», θα συμμετάσχουν ο Αντώνης Πασσάς, CEO/Publicis Group – ZenithOptimedia και ο Νίκος Σύμπουρας, General Manager/Aegis Media Hellas. Εξάλλου, ομιλία θα έχει και ο Άλεξ Καραγιώργης, Country Manager Ελλάδας, Κύπρου και Αλβανίας του Thinkdigital Group. Xαιρετισμούς θα απευθύνουν στους συνέδρους η Υβέτ Κοσμετάτου, Μέλος Δ.Σ του ΣΔΕ, η Λίτσα Μέγγουλη, Μέλος Δ.Σ της ΕΔΕΕ και ο Γιώργος Ζαλοκώστας, Αντιπρόεδρος του ΙΑΒ Hellas. Tο συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της ΕΔΕΕ, του ΣΔΕ και του IAB Hellas, χορηγοί του είναι η 24 Media, η ThinkDigital και η Real News, ενώ υποστηρικτές είναι η Ira Media και η Yahoo! Eλλάδος.

πηγή: marketingweek.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου