20110223

CDF - To πρώτο μηνιαίο dvd περιοδικό

Σας παρουσιάζουμε το 1ο ηλεκτρονικό περιοδικό της χώρας μας.
Λέγεται CDF (γνωστό ως CD του φοιτητή). Κυκλοφορεί 8 χρόνια πανελλαδικά κι εκδίδεται από τον Σύλλογο “Προμηθέας” στη Θεσσαλονίκη (20.000τεμ. / μηνιαίως).

Από το 2010 στο πλαίσιο ανάπτυξης και αναβάθμισης του CDF στα μεγάλα αστικά κέντρα μπήκαν νέοι στόχοι και ανέλαβαν τα δικαιώματα χρήσης και διανομής του επιλεγμένες διαφημιστικές επιχειρήσεις δίνοντας μεγαλύτερη έμφαση στην αισθητική, την ποιότητα, τον επαγγελματισμό, στα τοπικά θέματα και στην προβολή των επιχειρήσεων που συμμετέχουν με πολλές οικονομικές μορφές χορηγίας και προσφορές. Στόχος είναι και η ραγδαία αύξηση των σημείων διανομής. Για το Νομό Λάρισας υπεύθυνη είναι η A.n.d. Communication – andcom.gr .


To CDF είναι η σύγχρονη άποψη ενός περιοδικού με πιο άμεση επιρροή στο κοινό του. Κοστίζει μόνο 1 ευρώ, διανέμεται σε 100 περίπου επιλεγμένα σημεία και το αγοράζουν (στη Λάρισα 2-3.000 άτομα μηνιαίως) ηλικίες 15-40 ετών. Έτσι διαβάζει κάποιος και διασκεδάζει με τα περιεχόμενα του CDF στον Η/Υ του ή από τον καναπέ του στο οικιακό DVD player. Επίσης κάθε έκδοση διαφημίζεται από 6 ΜΜΕ – χορηγοί επικοινωνίας στη Λάρισα κι ευρύτερα στη Θεσσαλία. Με τη νέα μέθοδο διάθεσης (προβολή κάθε επιχείρησης στη θήκη) έχουμε πετύχει τον διπλασιασμό της κίνησης και του τιράζ χωρίς να στηρίζεται πλεόν το CDF στις πωλήσεις (δηλ. στη μηνιαία ζήτησή του από τους αναγνώστες).

Περισσότερες πληροφορίες και εικόνες στο site: www.cdf.gr και στο facebook group: CDF Λάρισας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου